Знайомтесь, SMG-15: Українських прикордонників озброять автоматичною зброєю західного зразку

Державну прикордонну службу України планують озброїти українськими пістолет-кулеметами «SMG-15».

Прикордонників озброять «SMG-15»

За ініціативи ДПСУ, протягом тижня було проведено випробування пістолета-кулемета «SMG-15» калібру 9х19-мм.

Пістолет-кулемет SMG-15 калібру 9х19-мм розроблений спеціалістами ТОВ «УКРОП».

Випробування проводились відповідно затвердженої Програми й методики визначальних відомчих випробувань пістолета-кулемета.

Пістолет-кулемет «SMG-15». Фото: ДПСУ

Відзначається, що під час випробувань пістолета-кулемета «SMG-15» було перевірено його тактико-технічні та ергономічні характеристики, а також можливості ведення стрільби при критичних умовах та екстремальних температурах(+500С та -400С)

«За результатами випробувань пістолет-кулемет «SMG-15» зарекомендував себе як надійний зразок озброєння та показав задовільні результати», – повідомляють у ДПСУ.

Відео з випробовувань:


«Поетапний перехід на нові види озброєння дозволить підвищити вогневу міць прикордонних підрозділів, а досвід, набутий в реальних бойових діях, у поєднанні з сучасним озброєнням, роблять наших військовослужбовців непереможними!», – підкреслили у ДПСУ.


Джерело


Опублікував: Андрій Савчук

Інші публікації автора

"По бойне в "Крокусе" все больше интересного всплывает..." - Злий Одесит

четвер, 28 березень 2024, 6:15

В толпе зрителей уже идентифицировали сотрудников СВР россии, которые изначально очень даже себя спокойно вели, что наводило на соответствующие мысли. Но, уважаемые OSINTеры не заметили главного…. Обратите внимание на живот вот этого, уже ставшего изве...

Оцінки можливих варіантів дій ворога, протягом літньо-осінньої кампанії 2024-го року, - Костянтин Машовець

четвер, 28 березень 2024, 0:55

Спробуємо зрозуміти - ДЕ? Я цілком можу поділяти ту точку зору, що якщо самі росіяни сказали "на Харьків", або навіть "на Київ"... то, власне, так й буде... . Можу, але не поділяю... При плануванні та організації більш-менш масштабної наступальної опер...